Its thriller!

Sparkly´s låt får nog bli en riktigt Halloween låt,och då valde jag Michael Jackson`s Thriller. Kommer ihåg,att jag blev jätterädd av den här när jag var liten då det var Halloween,enjoy! :)



Undvik kanske kyrkogårdar,och kanske att gå på bio med en zombie-kille du precis träffat...? Buuuu! Mohaha,Happy Halloween allesammans! :D

Klä ut sig? Dagens Fråga 31/10-10



Det är ju Halloween (som det känns som om hela världen känner till vid det här laget :P),och många brukar ju klä ut sig. Och då så skulle jag vilja veta om vad du klädde ut dig till,eller om du gjorde det över huvudtaget? :)


Dagens Bild 31/10-10

Tjenare!

Sorry för den dåliga uppdateringen men det har ju/är Halloween! Och nog måste man väl spöka ut sig? :) Jag klädde mig som en vampyr,och körde det lilla "klassiska" och låtsades flyga runt som en fladdermus. Haha,såg bara ut som en galning som trodde att den var ett flygplan :P Kul var det iallafall! Här kommer en nästan bortglömd dagens bild :)



Hans ögon...Dem är helt fantastiska! Jag vet att det bara är linser/speciella effekter men ändå. Så himla fint,och kolla bara på resten av honom,det är minsann inte specialeffekter! :D 

Haha!

Jooookeee tiiiiiiimeeeeeee! :D

Once you go black...

Ummm, no thanks.
                                 Vilken diss! :D

Boy, I got my eyes on you.

LOL



Back off girl!

AlwaysHereForYou.

Charlie let one rip. XD



a true...

Im warning you...

Was it because you were dying??

he actualy smiled!
im standin Right here...
If you're gonna look...


I cant help it!


sniff sniff...

ho ho ho

Just Leave Her!
                     Mina känslor är likadana!

Maybe im born with it..

Haha,den sista var lite knäpp..? Anyways,keep on laughing! ;D


Picture of the Day 28/10-10

Robert Pattinson...*dregel* Bilden kommer från en photoshoot med Vanity Fair 2009 :)



Han är bara så...och man blir helt...det är bara så....ÅÅÅÅHH!!! :D

Decode

Nu när jag ändå var inne på Paramore skulle väl ändå dagens Sparkly Låt kunna bli någon av deras låtar? Ja,såklart :) Och det bästa är att den här låten också har en koppling till Twilight,eftersom den fanns med på filmens soundtrack... Paramore´s låt Decode,enjoy! :)



                                       Älskar Twilight-delarna! :D

Rockkonsert+Dagens Fråga 28/10-10

Hej,hej!

Det är bara imorgon kvar,sen så är det höstlov! :D Har längtat sjukt mycket,och det ska bli så skönt :) I onsdags så hade vi en liten rockkonsert i skolans aula,och det var helt sjukt! Det var kanske sammanlagt 15 st elever i 17-års åldern från någon musikskola som spelade. Och det som var sjukt var att det fanns så många look-alikes,först och främst så fanns det en kille som såg ut som Justin Bieber som sjöng,och tjejerna blev lite väl ivriga med att skrika...sen så fanns det också tjej som sjöng som hade lite blek hud och rödaktigt hår,och hon påminde då om den där tjejen som sjunger i bandet Paramore.

Här är en bild av sångerskan från Paramore för er som inte vet hur hon ser ut:



Och sist men inte minst såg jag faktist en lärare som var ny eller någonting och du kommer aldrig kunna gissa vem han såg ut som,Peter Jihde! Programledaren för idol dvs :) Okej,tillbaka till rockkonserten den var jättebra och de som sjöng var hur bra som helst men det fanns en som,jaa... Efter att ungefär halva konserten hade gått så sjöng en kille (såg egentligen ut som en tjej :P) riktigt rock,jag menar verkligen riktig rock. Han bara mummlade och fick ut konstiga ljud från munnen. Han täckte hela micken med hans hår när han sjöng :S Och han pekade...han pekade långfingret till publiken! Alla killar blev ju jätte ivriga med att pekade tillbaka,haha :D Asså,det var så himla sjukt. Alla i publiken ba "va..?" Han gjorde det verkligen helt plötsligt och hoppade upp och ned på scenen :D
Dagens fråga....
        
              Har ni träffat eller kanske känner någon look-alike till en kändis? :)

Beep-test

Hej!

Igår så uppdaterade jag inte eftersom jag var så himla trött! Hade nämligen först beep-test i skolan och sen dansträning. För er som inte vet, så är ett beep-test ett slags kondtitonstest,varje gång det låter "beep" ska man springa till andra sidan,och man får mindre och mindre tid för varje gång som går... Det var vissa som var hur bra som helst,den hösta nivån som finns är 21,och då har man typ 3 sekunder på sig :S Jag provade också att köra tjugoettan,failade :P Men,det gjorde faktist alla :D Och saken blev ju inte bättre av att jag hade träning efter,och gissa vad? Just den här gången,så tyckte min tränare att vi skulle köra extra hårt eftersom det inte skulle bli någon träning under höstlovet :/ Pga det,så hade vi också träning 15 min extra. Okej,det var ändå ganska kul eftersom jag bara pratade med kompisar då :D
                                   Har du gjort ett beep-test någon gång? :)


Hemlighet? Dagens Fråga 26/10-10

Många har hemligheter för sina vänner,sin familj och för sig själva. Jag tycker personligen att jag kan hålla andras hemligheter men inte mina egna,det kommer ut på ett eller ett annat sätt. 
                            Gäller det detsamma för dig? Berätta gärna! :)

Dagens Bild 26/10-10

Jag vet att den här bilden är lite gammal (närmare 1 år) men den är ändå så fin. Den kommer från tidningen Harper's Bazaar.


Time waits for no one...

Den här låten fick jag som tips av mitt syskon,och vilken låt! Den här är helt fantastisk och sjuuukt bra! Dagens Sparkly Låt blir ju såklart bandet Hurts låt Illuminated. Man får verkligen gåshud av den här...lyssna bara!




Helt awesome,eller hur? :)

Buffy The Vampire Slayer

Heeej!

Det känns som jag alltid skriver typ...bla bla,idag hade jag dans bla bla bla..men så att ni vet så har jag inte det varje dag! :) Och idag var en av mina icke dansdagar. I skolan så fick jag en hel hög med läxor :( Så kommer nog att göra några av de,förhoppningsvis ... ;) Förresten,om du har TV 400 måste du sätta på den kl.8 ikväll för att då kommer Buffy The Vampire Slayer! Egentligen så hatar jag henne :P,tänk att hon dödar vampyrer! Buuuuuu! Men men,så länge det har med vampyrer att göra så är jag med :) Alltså,vampyrerna på Buffy-programmet är ju fett fula,ser typ ut som arga dagisbarn som gjort på sig :S Och de har inte ett "marmor ansikte" och de är  verkligen inte "gudomligt vackra" och aldrig i livet så verkar de "visdomsfulla." Okej,nu rabblade jag bara upp grejer som Stephenie Meyer skrivit i Twilight,men jag kan inte hjälpa det! :D


BEVIS PÅ BARNUNGE!

                       

Are you a paparazzi?

Haha,okej weird rubrik men jag kom inte på något annat :P Som ni kanske fattat blir dagens Sparkly Låt Lady Gaga´s Paparazzi,som är så sjukt bra! Man fastnar verkligen för vartenda en av hennes låtar. Så himla svängiga,liksom... :D



"I´ll follow you until you love,you papa-paparazzi!" Älskar den delen <333

Dagens Bild 25/10-10

Som några av er vet,så äääälskaaar jag vampyrer! Är en sån sucker (fattar ni,de suger ju blod! :D) för de. Okej,ignorera som vanligt min weirdiga humor :P Och jag har ju en till favorit förutom Rob som är...*trumvirvel* Ian Somerhalder! :) Och det roliga är att han också spelar vampyr,men i en annan serie, The Vampire Diaries. Om ni inte sett den rekomenderar jag den starkt,den är jättebra! Så här kommer en bild av hans karaktär i serien Damon Salvatore :)



Så blå ögon...ser liksom ut som ett hav. Okej,det lät bättre när jag tänkte det :P

Hjälp andra

Tja,tillbaks från träningen och dags för bloggning!

Var precis inne på blogg.se och läste att det skulle skänkas 5 kr till fattiga i Afrika, när man körde ett spel och jag körde ju såklart det. Det var lite som en frågesport,och det kostar ingenting! Och man behöver inte ens registrera sig. Helt utan kostnad så kan man spela det och hjälpa andra,det är helt otroligt! Jag körde spelet ca 7 gånger,hehe... och det borde ni med! Vill inte låta som gubben som pratar på de där barncancer reklamerna men "...gör ni det,så räddar ni faktist liv..." Klicka här,så kommer ni direkt till spelet,lycka till! :)

             
    Bilden här över har ingen som helst koppling med doneringen av 5 kr,bilden är
                                               hittad från goggle

 
Åh,vad jag känner mig deprimerad nu...*tänker* Går nog och spelar spelet....igen!

Bildkälla

Did you forget to laugh?

Nämen,man får inte glömma bort att skratta. Dags för några skratt! :D

Mean Girls

Stalker

Hahaha xD - for LostxXxAlibi
Haha,fett bäst! :D

Still The Hottest Guy/Girl Ever :] [364]

IKissedAVamp. (read notes)

Why?

Hottie.
          Haha,det är inte hennes fel! :D

SoConfused.
Psht.
The Rob Effect.


I'mGay.

Jasper&Bella.

The Book


What is He Trying to Grab?

All Hale RPattz

You Owe Me Big!
Hmm..charlie's not so great at gifts.
Until.



Oooooh! Damon!!! I likeeeee! Hehe,fler skämt kommer snart och som vanligt tills dess keep on laughing! :D


Pinsamt! Dagens Fråga 25/10-10

Hejsan,läsare!

Slutade för typ 40 min sen,slutar så sent nuförtiden! Förut i år 6 så slutade vi vid ca 3 tiden,och nu 4! :O Men aja,det hör inte riktigt till det här inlägget :) Idag så stod jag i hallen med mina kompisar och väntade på att lektionen skulle börja,och då hade min ena kompis med sig hennes mobil som vi gick in på internet med,och satte såklart på en Rob video. Och den videon var den som ni kan se i några inlägg nedåt,den där videon som heter Edward from Twilight to eclipse part 2,om ni inte hittar den så kan ni gå in på youtube och söka på den. Vi spelade den och volymen var på den högsta så typ alla som gick förbi stirrade på oss. Ibörjan försökte jag ignorera de,men sen när jag äntligen började titta upp märkte jag att alla i hallen stirrade på oss! :D Sååååå himla pinsamt!

                    
Eftersom det var så länge sedan jag körde en dagens fråga så tänkte jag passa på att göra det nu när vi ändå var inne på pinsamheter... :D Vad är det pinsamaste som hänt dig? Berätta så mycket du vill i kommentarsfälltet! :)


Dagens Bild 24/10-10

Wow,det var verkligen länge sedan jag körde en dagens bild men idag så blir det annorlunda! :) Idag så blir dagens bild en bild av Rob och Kristen från tidningen Vanity Fair 2008!


Favorit i repris

Jag vet,att jag har lagt upp den här videon på bloggen innan också,men liksom den är så grymt bra! Och imed att det är Ciccis dag (och Sofias) så tänkte jag ge henne den här som en liten present,mitt hjärta slåt 500 volter när jag ser den här videon och jag tror att ditt också kommer att göra det. Den här är för dig,Cicci! :) Enjoy!



Det var Jet´s låt Are you gonna be my girl? Åhhhh! Älskade inte du den?

The Party Song!

Eftersom jag ska på 2 fester idag,så måste ju jag spela någon riktigt party låt! Och därför blir dagens Sparkly Låt Katy Perry´s Teenage Dream. Har verkligen blivit besatt av hennes låtar först, Hot n Cold sen California Girls  och nu den här! Enjoy :)



                                        Vilken är din favorit Katy Perry låt? :)

Dubbel Fest

Tjenare!

Sorry än en gång (sägert det ju typ hela tiden nu :S) för dåligt uppdatering men jag har varit ganska lat,hehe. Och haft massa att göra. Men idag tänker jag minsann uppdatera! :) Idag så ska jag på dubbel fest! Den första festen som börjar ganska tidigt ska vara med Cicci & Sofia som fyller år imorgon men eftersom det inte går att ha festen då,så har vi det idag. Grattis tjejer i förskott! Och efter den festen så ska jag hem till mina gudföräldrar eftersom deras ena barn fyller år! Haha,så det blir extra mycket tårta,och så länge det finns tårta är jag nöjd! :D
Kommer därför köra de flesta inläggen alldeles strax,men om det går ska jag nog försöka skriva något litet inlägg efter festerna :)

          
              

Haha,kanske det blir en Svampbobfyrkant tårta? Skulle ändå kännas lite freaky att äta honom! :D

Och du...? Dagens Fråga 17/10-10

På fritiden som jag kanske har/eller inte :P berättat så brukar jag ju vara med kompisar,dansa och ha kul och bla bla bla :D Sånt vet ju jag redan,men du då?                                    
                                       Vad gör du på fritiden? :)

                              Svara på frågan gärna i kommentarsspalten!




I wanna be Edward Cullen

Tjenare,dagens Sparkly låt blir idag en parodi av Kanye West´s Heartless,den är gjord av ett nästan lika galet Twi-hard som mig :D Låten har jag på min ipod så det är ett bevis på hur besatt jag är av den här,ni kommer säkert bli det med! Enjoy! :)



Don´t you wanna be Edward Cullen? :) Haha,själv skulle jag nog hellre vara Mrs.Cullen :D

Dagens Bild 17/10-10

Okej okej,jag vet att ni säkert sett den här bilden en billion men den är så himla fin,och jag bara älskar Rob/Edward i den här bilden! Skulle gärna byta plats med Kristen/Bella i den här bilden! :D



                         Hey,leave my guy alone! :D Haha,lite possesiv :P

Discodance

Hola amigos!

Jag har inte uppdaterat så värst mycket och regelbundet (asså inte suttit framför datorn som en zombie,som i vanliga fall :P) och det har en anledning. Jag vet inte om jag har berättat det här innan,men jag har säkert gjort det eftersom jag har en tendens att upprepa mig,vilket är stööööörandeeee! x) Det jag ville komma till var att jag har ju en massa dansträningar nu eftersom vissa andra har blivit inställde så jag åker hit och dit och frågar om hur det ska bli :S Förresten,jag kom precis på att jag aldrig berättat särskilt mycket om dansen! :)

Jag dansar discodans och också tävlar i det. Det finns olika klasser i tävlingsdisco den första är Brons (man behöver 2 prickar= bra rankningar för att gå upp till Silver) sen Silver (2 prickar till Guld) sen Guld (3 prickar till Star) sen Star (4 prickar till Superstar) och sen Superstar,och sen Champion som är för de allra bästa i Superstar. Med andra ord de som rankas bäst i Sverige i Superstar hamnar i Champion-klassen och jag måste bara säga att de i Superstar är fantastiska! Jag menar,de bara flyger över dansgolvet,och många av de i den klassen representerar Sverige i VM. Och föreställ er då hur bra de i Champion-klassen är... :O Hur som helst,så dansar jag i Guld och har en prick,men jag hoppas på att få mina 2 andra prickar snart! :D Discodans är jättekul och jag rekomenderar verkligen att ni andra testar det! :)

                    
        Sparkly...kolla,det är Edward! x) Okej,ignorera min humor ;)



Robsten fråga-resultat

Tjenare! Glömde nästan att berätta resultatet av Robsten frågan,och resultatet blev... *trumvirvel* Robsten...finns! :D Enligt oss fans åtminstone. De som trodde på Robsten var överlägsna och det verkar som om Robsten också finns! :) Kul för de men,tråkigt för oss Rob fans :( Aja,när han är 40 år kommer han vilja ha oss! :D


















Här på snett över,har jag fixat lite Robsten bilder för alla er som tror att de finns,och som också verkar 
vara sant :)

Joky joky-time!

Dags för lite uppdatering med twilight skämten,här kommer de! :D



Hotel Room Service

Whooopss!

*rullar runt på golvet av skratt* Stackars Charlie! :D

Dude...

Jackpot.

Best Of Both Worlds

The Hang Up

Stop...

Are You Smarter Than A Fifth Grader?

         ööh,inga kommentarer... xD

Sweet Victory

Chew Toy

I.Love.You.

Edward?

Halo by Beyonce

Hahaha, Charlie är visst ett Beyoncé fan? :D

???
                 I know you did! :D

Haha,fler skämt kommer snart men tills dess,keep on laughing! :D


You´ll like...

...den här videon! Haha,lite svengelska? :) Den här en av de bästa twilight-videona jag någonsin sett,så himla bra! Och jag har nu bestämt att låten som är med i videon blir dagens låt! :)   *sjunger* ...you look so fine and I really wanna make you mine... :D Enjoy! :)



Älskade inte du den? :)

Dagens Bild 15/10-10

Efter att ha haft så många prov och läxförhör så kör jag äntligen igång med Dagens bild efter så många dagar,och som vanligt pryds ju det av Robert Pattinson! Han är ju min absoluta favorit så det får ni räkna med :)

  

Ni vet ju,att vissa säger att ibland så kan något vara så vackert att det nästan gör ont att kolla på det,den här bilden är det så för mig. Så fin,helt ärligt är den perfekt på alla sätt för mig! Okej,ont grejen låter lite weird :D ...men den var väldigt fin! :)


Tandläkartid :S

Tjenare,bloggen!

Det blir ett kort inlägg idag eftersom jag snart har tandläkartid :S Det känns som värsta domedagen asså! :( Man är ju jätte rädd att den onda tandläkaren kommer titta lite runt i ens mun och sen hånle och säga "Mohahahaha,verkar som du fått ett hål!" Och sen så skriker man dramatiskt i en kvart "Neeeeeeeeeeej!" Haha,tro inte att detta skulle aldrig kunna ske. It does in my world :) Okej,jag måste sluta sno filmrepliker! :D
Men åhhhh,tandläkare! Why,why... WHY?! Dramatiskt,vaaaa? :P Aja,som man brukar säga; Wish me luck :) Här under har jag nu ordnat samma fråga till er som jag skulle vilja fråga er *säger i nyhetsankar-röst* "Tycker du också att tandläkartid är lika med domedagen?" :D


  
                                                        Smått överdriven :)

Crap! Nu var det dags att gå! :( Berättar hur det går sen! :)
Update: Gick ganska bra,inga hål! :)

Dålig uppdatering :(

Hejsan,läsare!

Jag skulle vilja säga sorry för de här senaste dagarna då jag inte uppdaterat men det har liksom inte gått,eftersom vi har haft/har just nu 2 prov denna vecka och 2 läxförhör så jag har behövt plugga till de,sen så har jag också haft massor av extra dansträningar. Men jag lovar att jag ska skriva så mycket jag kan och när jag kan,men jag tror att allt kommer att bli som vanligt igen nu i helgen! :)

-Sparkly Asta (okej,jag glittrar inte riktigt...) :D

I´m not gonna let you down

Som rubriken säger så ska jag inte göra er besvikna för nu så är det dags för dagens Sparkly Låt,och dagens är Adam Lamberts "Whataya  Want From Me." Enjoy! :)



Vet inte riktigt om musikvideon är den bästa men,låten är verkligen fantastisk! Och en grej som jag kom på å tänka var att i den här musikvideon verkade Adam ganska plågad och sen såg han inte lite blek ut? Och ni kan väl gissa vad jag genast tänkte på...VAMPYR! :D Okej,jag låter nog lite besatt nu men skulle inte Adam kanske passa som en? :) Berätta gärna vad ni tycker om "Adam The Vampire..." :D

Dags för lite skratt!

Märkte att jag inte skrivit särskilt mycket i kategorin "Twilight & Randome Jokes" och så får det ju inte vara! :D Så här kommer några skämt,enjoy! :)



(Kass humor-varning...)



Haha,jag har nog kass humor,men jag asgarva åt den här! :D
















Haha,fler skämt kommer snart! :D

Dagens Fråga 10/10-10

Hellu,tillbaks nu från middagen,mums! :)

Som ni kanske sett i inlägget under här,så ska ju vi kanske åka till Egypten i vinter,så har ni några tips inför resan? Kanske det bästa att  snakset,haha,köpa där? Haha,frågar alltid om mat! :D Nämen,om ni nu inte kan besvara denna fråga skulle jag vilja veta vart du ska åka i vinter? Några planer? :)



Dagens Bild 10/10-10

Tja,innan jag berättar om dagens bild skulle jag vilja påpeka rubriken av detta inlägg,där det bara står tior! Va läskigt,okej nu kan vi gå vidare...Dagens bild blir lite annorlunda och kommer idag inte vara Twilight-relaterat (som de brukar vara :P). Så dagens bild blir en bild av Egypten. Länge leve goggle! :D



Kommer kanske åka dit i vinter. Får också se till och rida på kamel då! :)
                        


Interval-grej

Hejsan,kära underbara coola (det här kommer ta en stund :P) alltid lika roliga snälla och vackra läsare! :D

Haha,fattar inte riktigt varför jag skrev så :D Hur som helst,så är jag tillbaka från dansträningen som var ganska kul idag. Det var inte särskilt många där eftersom de flesta varit på träningen innan. För att bli varma så sa våran tränaren att vi skulle göra någon interval-grej som gick ut på att man skulle stuttsa lite i 30 s och sen i 30 s göra grodhopp och sen lägga sig på magen (så som man ungeför gör när man gör armhävningar) och sen upp och göra det om och om igen... Okej,det kanske inte låtar så jobbigt men det är det! :) Vi gjorde det i ca 3 min tror jag,för sen när man kollade runt i rummet stönade alla på golvet :D Efteråt så kröp jag själv runt på golvet,kunde inte känna benen,haha! Men nu kan jag iallafall göra det,som tur är... ;)



Haha,verkar som om han också gjorde interval-grejen! :D


Dagens Fråga 9/10-10

Idag som dagens fråga skulle jag vilja veta vilken du gillade mest, filmen eller boken?



Som omväxlingsskull så skulle jag vilja att du berättar i kommentarsspalten vilken du gillade mest och varför? :)


Tack så hemskt mycket!

Detta inlägg skulle jag vilja tillägna till mamma,som hjälpt mig så himla mycket med min header som jag har här över! Tack så hemskt mycket,mamma. Det var jätte snällt av dig! :)



Kram Asta :)

The Bumpy Song...

Man får ju såklart inte glömma bort dagens Sparkly låt :D Så jag tänke köra den nu :) Dagens Sparkly låt: Mohambis "Bumpy Ride."



"Its gonna be a Bumpy ride..." Älskar den delen! :D

Dagens Bild 9/10-10

Tjenare,har köpt lite godis och är förbered inför lördagskvällen! Men,helt ärligt har jag inte kunnat hålla mig...har redan satt igång! :D Ni kan väll gissa vad dagens bild då blir..?

....GODIS!!! :D



Mmm,godis... :P Haha,gjorde nog lite Marabou reklam där! :D

Dagens Fråga 8/10-10

Robsten..?

Finns verkligen Robsten? Asså,det är en sak som jag tänkt på ganska länge. Det går liksom upp och ned i den frågan. Ibland känns   det som om "ja,såklart!   Det är ju självklart." Medans ibland    känns det "nämen,gud vad jobbigt! Varför ska folk hela tiden säga att de är tillsammans. Kan en tjej och en kille inte bara vara kompisar?"


Så detta har gjort mig förvirrad och därför vänder jag mig nu till dig,vad tror du? Här under har jag ännu en gång en liten röstning så att jag ska kunna få veta lite mer hur de flesta tycker,tack på förhand! :)

                     

Redovisar resultatet på bloggen,måste gå nu,idol har börjat! :)

R.I.P Michael

Alla vet ju att Michael Jackson (King of Pop) dog i somras förra året och jag vet att jag är ganska sent ute men,bättre nu än aldrig så skulle jag vilja lägga upp en av hans låtar som dagens sparkly låt. Dags för ev av mina absolut favorit låtar,Billie Jean. Både pga av personliga händelser och minnen. Hit it,Michael!



Gosh,man kan inte fatta att han verkligen är borta! Förut kanske man inte tänkte särskilt mycket på honom men nu när man är äldre och känner mer till hans musik så känns det helt tomt! Hans musik betydde så mycket för så många människor runt om i hela världen. Han är och kommer alltid att förbli våran King Of Pop!



R.I.P Michael




Dagens Bild 8/10-10

Tjenare!
Är tillbaka från träningen,puh! Missade träningen i onsdags pga middagen inne i stan,så fick ta igen den idag :) Och dom jag fick köra med idag har inte samma dans som jag så jag fick lära mig en helt ny,way... :P Den var ganska lät men i slutet blev det någon weird snurr-grej,hängde inte riktigt med på den :S Aja,nog om min dag dags å "flyga iväg och kolla på något annat." x) Haha,det där lät konstigt,fick det från min gamla bildlärare. Jaa,hon var lite egendomlig.. :D



Låten förklarar bilden...



"And everybody was Kung Fu Fighting..." xD

Du måste skoja!!!???

Jag denna video på msn och jaa,ta en titt själva....



Skit,asså! Att de vågar göra det! Hade aldrig vågat... Hade du? :)

-BREAKING NEWS- VÅRAN NESSIE!

Var precis inne på robert pattinsons officiella hemsida här i Sverige,och gissa vad? Där fick jag reda på vem som troligtvis kommer att få spela våran alldeles egna Nessie!  För er som inte vet (SPOILER VARNING) så är Nessie (Renesmee) Bella och Edwards dotter som föds som halv vampyr i Breaking Dawn. Det blir Mackenzie Foy. Här under ser ni en bild av henne.



Visst skulle hon passa? Egentligen är ju detta inte helt officiellt,men det har dock Stephenie själv medelat via facebook:

“Hej allihopa!
Grattis till Twilights fansida på Facebook! 15 miljoner fans! Ni upphör aldrig att förvåna mig! Så, till andra nyheter..

Är väldigt entusiastisk över vår nya Renesmee, Mackenzie Foy. Hon är en fantastisk ung skådespelare och jag är väldigt glad över att få jobba med henne. Jag hoppas ni alla haft en bra sommar!
-Steph”


Va coolt  att de kommer casta henne! Wow,det känns som om det var igår man längtade tills releasen av Eclipse och nu så längtar man till BD-del 1! Det är helt sjukt hur snabbt tiden går! :D Det ryktas även om att man kommer att använda specialeffekterna man hade i Benjamin Buttons otroliga liv,för er som inte sett filmen så måste ni se den. Den är helt fantastisk! Jag har även hört att Stephenie själv kommer att få ha mer att säga till om i denna film. Jag är säker på att BD kommer att vara helt underbar! :D 

Källa

Dagens Fråga 7/10-10

Som ni kanske vet,så läser ju jag franska så nu skulle jag gärna vilja
veta vilket språk ni läser/skulle vilja läsa?  
Berätta           så         mycket            ni          vill!         :) 


                                                         

Which team?-Resultat

Som ni kanske kommer ihåg så hade jag lite av röstning om hur många som var Team Edward och hur många som var Team Jacob. Och vinnaren är...*trumvirvel*...Team Edward,såklart! :D Med hela 83 % vann Team Edward! Yes! :D Det känns som om alla säger att de är Team Jacob men det verkar som om det finns flest Team Edwards trotts allt :)



Min reaktion+tankegång (alltså hyper) till "Edward Cullen is staring at you" = :O Kollar han på mig?!!! Vart är han!? Hur ser jag ut? OMG,undra om jag luktar? Åhh,jag varför åt jag bönor...? Jag visste att jag skulle ha på mig den svarta tröjan... Är han utanför fönstret? *Hyperventilerar,svimmar* :P
                                                                                    

Today´s Song

Dags för Sparkly´s Låt. Och dagens blir Kings of Leons "Sex on fire." Enjoy! :)



Sjukt bra sånga,asså! Älskar Kings Of Leon! ♥
                                                             

Dagens Bild 7/10-10

Haha,är så Robsessed så att det går inte! :D Är fullkomligt fast för honom. Så dagens bild går också till honom. Mr.Robert Pattinson,people! :) 

   

   Haha,kan bara komma på att tänka på Bite me! :D
                                                 
                                                                                                     


Fransk Dag

Bonjour!

Ojdå,jag menar hej! :D Har haft franska de 2 senaste dagarna i skolan så har liksom vant mig vid det :P Vi har nämligen ev (elevens val) på våran skola som går ut på att man får välja vad man vill göra,bland de saker som finns. Man skulle också numrera det man ville göra allra mest (alltså 1 blev det). Och det man ville göra näst mest 2 osv. Man skulle numrera upp till 5. Som 3:a valde jag franska! :) Och det fick jag också. Det har och är väldigt kul med det,speciellt igår kväll då vi gick på fransk restaurang inne i stan! Det var jättekul och vi åt crêpes. Måste verkligen rekomendera det. Stället vi åt på var också jättemysigt. Idag så fick vi små pjäser som vi skulle öva på,och imorgon kommer vi att spela upp våra. Man får hoppas att jag inte göra bort mig för gissa vad? Den är på franska! Stammade hela dagen  fram franska ord i skolan,haha. Har inte direkt världens bästa uttal,men jag ska jobba på det :D Wish med luck! :)

                  

Så himla fint! Måste åka dit snart,men då ser jag till att lämnar jag min dåliga franska hemma! :)

Härmapa!

Stötte på detta på internet,vilka härmapor de på Avatar är! :D



Kolla noga på bådas tänder... Haha,de är ju lika! Och eftersom den där "blåa gubben" inte egentligen finns,så betyder ju det (antagligen) att de härmat Rob! :D

Dagens Fråga 5/10-10

Som ni vet så har ju jag nu blivit engagerad (om ni nu läst inläggen här under) om miljön,som jag blivit på en dag... men det hör inte hit! För att nu så skulle jag villja veta hur mycket ni läsare bryr er. Berätta fritt i kommentarspalten :)


Check out the song!

Dagens Sparkly låt: Tio Cruz´s Dynamite,enjoy! :)



"I throw my computer in the air sometimes saying AYO why are you so weirdo?" Haha,jag borde aldrig försöka mig på att skriva en egen låt :D

Dagens Bild 5/10-10

Hej,igen!
Haha,jag kan inte riktigt hålla mig borta från bloggandet! :P Men,jag skriver ju detta inlägg av en anledning,och denna anledning är...*trumvirvel*... Dagens Bild! :D Okej,kanske inte behöver trumvirvel,men jag kom inte på något annat :)



*smälter* Åhh! Det borde vara olagligt att vara så snygg! :P


-VARNING FÖR LÅNGT INLÄGG-

Tjena,bloggen!

Sorry för att jag inte skrivit så mycket men jag fyllde ju år igår! :D Så som ni kan gissa var det en massa kul,godis och såklart Twilight! :) Kortfattat så var det en helt fantastisk dag! Nog om det,idag så kollade vi på en film i skolan som hette Home. Här är trailer,enjoy! :)



Den var en väldigt tung film om hur våran planet kommer troligtvis se ut om vi fortsätter med våra utsläpp som vi nu gör. Filmen visade också en massa bilder om djur t.ex. valar som håller på att dö bara pga oss! Fick så himla dåligt samvete,och det såg ut som om nästan alla hade det när man tittade runt i rummet. Efter filmen så blev jag,Sofia och Cicci inspirerade till att hjälpa till så mycket som möjligt för att miniska utsläppen,så då plockade vi (okej,egentligen bara Cicci :P) burkar,flaskor och kartonger för att sedan återvinna de. Flaskorna och burkarna pantade vi (tjänade 9 kr,cha-ching! :D) och kartongerna återanvände vi i såna där gröna grejer som finns på miljöstationer. Och gissa vad vi gjorde med pengarna som vi tjänade? Vi skänkte bort det till en fond för fattiga människor som behöver mat,kläder och vatten för att överleva. Känner mig faktist ganska stolt. Tänk att jag och tjejerna kanske sett till så att vissa faktist kommer att få något att äta. Nu när jag tänker efter känns det hel skönt! :D Jag rekomenderar det starkt! Haha,wow skrev en massa nu,men det var ju ganska viktigt.

Peace,And Go Green! :D



Nattinatti ♥

Känner mig ganska trött,kära läsare. Så ska nog gå och lägga mig nu. Jag har ju trotts allt en stor dag framför mig imorgon,fyller nämligen år! Tänkte som avslutningsgrej spela ännu en gång en av mina favorit låtar. Denna gång Full Moon av Black Ghosts  från Twilights soundtrack (haha,du borde ha annat att det hade något med Twilight att göra :P) Enjoy! :)



Va mysigt det känns! Jag älskar verkligen rösten,så lugnande! Kommer säkert att drömma om dimmiga stora gröna skogar i en stad i mitten av ingenstans,låter kanske bekant? Haha,godnatt allesammans! ♥

Twilight Jokes

Ett skratt förlänger livet,hoppas det här hjälper en smula! :D

  

  

 

  

 
 
 

 

  

 

 
  

 

 

 

*asgarvar* Hahahaha,de sista med Rob var bäst! Om det är sant att man verkligen lever längre av skratt så kommer jag att leva i 200 år till! :D
 

Tröttnar aldrig

Åhh! Ni bara måste lyssna på den här låten om ni nu inte gjort det! Den är jättebra och den är en av mina favoriter. Och den passar verkligen nu till den kalla hösten då man vill kurra ihop och mysa! Ladies and gentlemen,Robert Pattinsons (kom igen,ni borde ha annat att det skulle vara han :P) låt Let me sign. Sätt på videon och stäng ögonen,resten känner ni själva... enjoy!



Herregud! Känner ni inte verkligen Twilight-känslan? Föreställer ni inte er i någon liten stad i mitten av ingenstans,dimma,skogar och sen en vampyr... Om ni inte gör det var det här väldigt pinsamt! :D

Dagens Bild 3/10-10



Så himla fin bild! Skulle gärna drömma att Edward/Rob höll min arm sådär... 2 min senare... *snarkar* :D

Which team? (Dagens Fråga) 3/10-10

Hej,tänkte köra igång med dagens fråga!
Som många av er vet så älskar jag Twilight! :) Det är så himla bra. Jag menar,berättelsen är bara så... och Edward är bara så... och vampyrer är så... Haha,kan inte ens avsluta en mening :P Och nu kanske som ni listat ut (eller redan vet) så är ju jag Team Edward! Vilket är det bästa teamet! Haha,sorry Team Jacobs men Edward is the one! :D Okej,okej såfort jag börjar prata om Twilight så bara fortsätter jag och fortsätter och fortsätter...  Det finns ju så mycket som t.ex. Edward och Bella,Edward framfört allt,Edwards hårt och hans marmor ansikte och hans gång och hans..haha,fattar ni vad jag menar? :D Hur som helst,så ska jag fatta mig kort. Jag skulle villja veta vilket Team du är!



Man behöver inte ange namn eller någonting,det gäller bara att veta vilket team man är! :) Jag redovisar resultatet senare på bloggen,tja så länge!

Surprise,surprise...

Är tillbaka från träningen, det var jättekul! Men ändå ganska jobbig,hehe.. :P Övade på min nya dans som jag kommit på,alldeles själv! :) Okej,jag fick nog lite hjälp men det mesta gjorde jag själv...typ... x) Aja,hur som helst så var jag ganska utråkad när jag kom hem så hittade jag detta! Klicka på länken och få reda på överraskningen! Hoppas du får det kul... ;)


Haha,reagerade själv så! :D

Musique

Tjenare,läsare!

Hoppas ni haft en skön helg men,nu så blir det snart skoldags igen. Äcklig mat,långa lektioner och lyssna på lärare som själva inte fattar vad de säger. Låter väldigt frästande,va? Haha,nä egentligen så är jag inte såhär negativ mot skolan. Det är ändå rätt kul att lära sig! :) Nu så tänkte jag köra igång söndagen med Katy Perry´s Kalifornia Gurls,enjoy!



Wow,om ändå jag kunde få vara i ett sånt godisland! :) Okej,det hade nog inte funnits något godis kvar för det hade jag ätit upp,och landet skulle nog inte synas eftersom jag skulle täcka allt! :D

Work in progress

Hejsan,bloggen!

Som ni vet så är min blogg ganska ny,(för vissa av er iaf) eftersom jag råkade paja den... smart,va? :S
Men iaf,jag jobbar på en design nu,så önska mig lycka till! :)

-Asta

Hej!

Välkommen till min nya blogg! Hoppas du gillar den!

RSS 2.0